COLONY SQUARE

BIJZONDERE VORM MET
BUITENGEWONE BINNENPLAATS

11.243 m² units
17.934 m² ontwikkeld
Poponcini & Lootens ir. – Architecten en Archi 2000

Grootschalige renovatie van een neoclassicistisch, 19de-eeuws gebouw met een bijzondere achthoekvorm. De ongewone vorm is het resultaat van de ligging tussen de Koloniënstraat en de Kanselarijstraat enerzijds en de talrijke eerdere verbouwingen anderzijds. Het renovatieproject bestond onder meer uit de omvorming van de twee bovenste verdiepingen tot drie etages. De twee originele rechthoekige binnenplaatsen werden behouden en kregen een upgrade tot overdekt atrium en mooie binnentuin.

Bij het verdersurfen op deze website aanvaardt u cookies. Meer weten.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close